Loading...
Vincent Poeze

Vincent Poeze

Allround online & offline vormgever, front-end ontwikkelaar, Art Director

Nadat ik in 1997 mijn loopbaan begon heb ik veel ervaring opgedaan in het offline en online ontwerp-vak. Na mijn vaste dienstverband ben ik 2006 onder de naam Almost Daily gestart als zelfstandig vormgever, webdesigner en ontwikkelaar. In deze rol heb ik veel verschillende projecten opgeleverd met een mooi resultaat. Van het bedenken van online concepten en interactiemodellen, het ontwerpen van websites tot het programmeren van front-end en back-end van websites. Ontwikkelen van logo's, grafische identiteiten, product branding en verpakkingen en het begeleiden en bewaken van huisstijlen. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van online en offline uitingen. De combinatie van creatief en technisch heeft mijn grootste interesse. Ik zie mezelf als een ervaren en professionele vormgever en ontwikkelaar met oog voor stijl en detail. Ook mijn intresse in typografie breng ik in ieder project naar voren.

Vaardigheden

Webdesign, front-end ontwikkeling (HTML5, CSS3, SASS), grafische vormgeving, art direction, branding, typografie en illustratie. Uitstekende kennis van de bekende grafische programma's van Adobe en Apple. Bijna twintig jaar ervaring in het schrijven van HTML en CSS. Zeer ruime ervaring met jQuery, JavaScript, PHP en MYSQL. Ruime ervaring met Content Management Systemen zoals WordPress, CouchCMS, MODX, SilverStripe.

Referenties

“Een ware professional die zich voortdurend verdiept in zijn vak en daardoor ook goed kan inspelen op de huidige trends. En waar het ook nog eens prettig mee samenwerken is.”

Robin Ohm
Marketing Manager Pro Assistance B.V.

“Hij is kundig en weet ook precies dat toe te voegen waar de klant zelf misschien niet meteen aan dacht. Hij luistert naar wensen, vult deze aan en weet dit om te zetten in een stevig product.”

Eugenie Verschuren
Marketing Manager Festival Cement

“Vincent heeft vorm-gevoel, hij is flexibel, denk mee en denkt vooruit. Een betrouwbare partner, wij werken al jaren heel prettig samen!”

Adam Oostenbrink
Mr. Adam & Mashville